balettnikkan
underbart väder men kallt somKöpte alltså smink idag för nästan 600 kr.. Fick ett mini studded lipstick och en mini eyeliner sååå no regrets. Allt är från mitt favvis-märke Kat von D. Huuur exalterad är jag på att testa detta egentligen???? Also, jag borde pluggat idag men jag skippade det. No regrets. Känner mig ovanligt revolutionerande idag.

femtonde februari


För jag är alltså den typen av person som lyckas försova mig i två timmar.

saker jag inte tycker om


1. Att jag vaknade klockan nio på en lördag.
2. Att jag vaknade klockan nio på en lördag till snö.
3. Att min hy helt och håller flippar ut.
4. Att det är alla hjärtans dag imorgon.
5. Att jag är totalt ensam på alla hjärtans dag imorgon.


sångcafé och malmömysSå skön dag. Bara tre lektioner, ingen dans. Malmö efter skolan, minimal shopping men maximal mättnad. Sångcafé i skolan 18:30, mina fina fina musikalettor. 20:15, påväg hem.

glad nikkan


Denna veckan har haft ett sånt flyt. Bara prova-på lektioner i måndags som var såååå kul. Har fått reda på en hel del betyg i skolan som jag är nöjd över! A i modern, A i street, A i historiauppsats och C+ i matte!! Det är extremt viktigt för mig att ha bra betyg, att alltid ligga över C. Annars känner jag mig sämst i världen och blir så himla besviken på mig själv. Firar att matteprovet inte gick åt helvete med att skippa att göra matteläxan tills imorgon, lite lyx får man ju ha. Nu ska jag alldeles strax ta bussen för att träna två timmar i Eslöv! Imorgon är det sovmorgon och inga danslektioner, vilket resulterar i smink. Alltid lika exalterad över vad jag ska hitta på! 

061011-160205


En minut är jag okej. Den nästa har min värld fallit samman.

allt är allmänt braIdag asså. Så bra dag. Tre lektioner, hade sovmorgon. Ingen dans. Sminkade mig lite extra imorse och har "normala" kläder!!!! Inte för att matteprovet gick varken bra eller var kul, så är det alltid skönt att det är över. Solen skiner, det är  varken mörkt eller regnar när jag går hem och jag är hemma vid fyra!! Hann tillochmed fika en sväng med Isabelle, blev en tröst-semla efter provet. Underbart. Kan ligga och kolla serier hela dagen utan en gnutta ångest. Bra dag. 

ja, det är synd om mig


Som rubriken säger, det är synd om mig. Det känns som allt jag gör om dagarna är att plugga. Eftersom att dansa som förut varit mitt fritidsintresse nu blivit min skola och plugg så känns det som det enda jag gör om dagarna är att studera. Jag är i skolan från 08-16 ungefär, sen åker jag antingen och dansar igen eller så åker jag hem och pluggar. Igår startade dansen igen och jag fick ta min favoritklass igen, commercial hiphop. Första gången på länge som jag bara kunnat släppa loss alla tankar kring center, fyra punkter, arm- och fotpositioner och bara göra vad jag älskar. Så skönt. Hade aldrig klarat av skolan om jag inte tog mina fåtal klasser på attitude.
 
Imorse hade jag så ont i mitt knä. Hade inte ont kvällen innan, men så fort jag öppnade ögonen så kände jag det. Fick därför missa uppvärmningen och moderntekniken, satt och pluggade matte istället. På eftermiddagen kändes det bättre, kunde stödja på det och markera vår streetkoreografi, men mer än så vågar jag inte.Jag var hemma från skolan kvart över fem och lät mig själv ta en timmes paus innan det var full frulle med plugg igen. Skrev färdigt min bokredovisning som jag ska göra på torsdag, samma dag som matteprovet som jag måste börja plugga på nu. Har nio uppgifter kvar innan jag gjort klart övningshäftet, men helst ska man göra hela häfter minst två gånger så yey me. 

07:12


Äntligen är det soluppgång när jag går till bussen. Finns inget värre än att bege sig ut i totalt mörker. Vad annars då? Bussen var fem minuter försenad så jag kommer försent till skolan. Yey me.