gårdagens födelsedagsfirande

konstigt väder & awkwardIgårkväll blev det spontan plan-förändring och jag åkte till Moa och myste. Imorse tränade jag vid 11 och åkte sen till Ystad med Moa och kollade på handboll. Det blev plötsligt jättefint väder men för ungefär en halvtimme sen började det spöregna och åska. Så det blir en myskväll med frozen yoghurt och film!!

tjugofjärde juli


Dagen har bestått av införhandling av nya brillor och bikiniunderdel (som verkligen behövs inför Turkiet!!!), besök hos läkaren för få medicin mot min hosta och ett snabbstopp på donken. Var egentligen planerat åka till Landskrona karnevalen, men ändring i planerna resulterade i att min fredagskväll istället spenderas med fjärde boken i The Mortal Instruments serien och en hel del Awkward episoder. Klagar inte.

mys med moa


minion-mys


Idag var jag i Lund och såg minionerna med några av mina favoritmänniskor❤️ Otroligt söt och rolig film som jag varmt rekommenderar. 

Malmö


Sitter just nu på Malmö central, har varit i Höllviken sen vid klockan 1. Mest slappande, drog till Santa Lucia en sväng och krängde en hamburgare. Blev lite planerande av mitt nya rum eftersom vi ska flytta dit om ett tag och vill såklart ha mitt rum fint och klart tills jag ska bo där. Nu väntar jag på mitt tåg som ska ta mig till Eslöv, ska nämligen träna 2 timmar. Får se hur min förkyldning och hosta reagerar. Är hemma vid 10, och sen ska jag försöka övertala mig själv att städa mitt hemskt stökiga rum. Får se hur det går.

sjuttonde juli
åhus med bästis
throwback: dansföreställningen

emporia


Did some catching up today med min saknade Febe. Vi åkte till emporia och jag hittade en topp och underkläder. Senare på kvällen cyklade jag hem till henne, skulle egentligen hjälpa henne med flytten men vi låg mest snackade och åt solrosfrön. Såna dagar gillas.

touchen up


hade egentligen bestämt att jag inte skulle färga mitt hår på hela sommaren. men, jag hade tråkigt och klarade inte av att se mitt hår på det viset. känner mig som mig själv igen.

regn och sjukundersta bilden är sämsta kvalle men mina älsklingar är sjukt söta!!!

dagen i fyra bilder


Sammanfattning av dagen: Överraskade Ardita som snart fyller 25. Kollade premiären av Magic Mike XXL (!!) och filmade in en dansvideo mitt i natten.


åttonde juli
sjätte juli