gott nytt
...you're surrounded by love


Spenderat de senaste dagarna med min nya favoritserie The Fosters. Så mysig och enkel att kolla på. Klockan är 3 och jag har ännu inte gått upp ur sängen än, borde äta frukost men min säng är så skön och är helt hooked på serien. Vad händer annars då? Inte så mycket. Njuter av att bara kunna slappna av och inte behöva göra något alls. Ska nog baka kanelbullar med Jack senare idag och njuta av att han är hemma också. 

shoppingmode


Som många andra (läs: hela skåne) inte helt oväntat planerat, begav jag och Isabelle oss till Malmö för lite hederlig, svettig och hektiskt mellandagsshopping. Började vid 11 på emporia, men när där blev överfullt drog vi oss mot stan och trianglen. Vi tryckte i oss thaibuffé, shoppade ytterligare och avslutade det hela med en utomhus- (!!) fika på espresso house. Blev spenderat en del så det gjorde lite ont i plånboken och hjärtat. Men inget onödvändigt iallafall.,. (eller så är det vad jag försöker inbilla mig själv). Kommer en liten lista på vad jag införskaffade mig!
3 par trosor 30:- st, HM // Adidas Torison 599:- Footlocker // Skoinlägg 199:- Footlocker // Tshirt 59:- ZARA // Vita ankelstrumpor 79,50:- HM // Sleek ögonbrynsgel 99:- HM // Real Techniques Blush Brush 99:- HM // Springtights 150:-, HM // 2 paket klämmor 29:- Bik Bok // Grå polotröja, öppen i ryggen 99:- Bik Bok // Svart BH 179:- Lindex // Knästrumpor 30:- HM // Mysstrumpor 50:- HM

christmas eve
nya naglar och bra storebror
godmorgon Alex
gårdagens ansikte
ibland går det inte


Vissa dagar vill mitt knä inte dansa. Igår var en sån dag. Skillnaden var bara att igår gjorde det extremt ont, mycket mer ont än det brukar. Mitt knä var svullet och jag kunde inte gå. Har så fina vänner som lindande, isade och höll uppe knäet så jag kunde slappna av. Fina lärare också som avbryter sina lektioner för kunna ringa sjukgymnasten, lånar ut bandage osv. 
Efter några timmars väntan på ortopediska akutmottagningen kom de fram till att de nog bara var en mjukdelsskada, och de bör läka av sig själv. Jag måste ha på en ungefär stödstrumpa hela dagarna och gå på kryckor så länge det behövs. Ingen dans för mig sista dagarna i skolan iallafall! Om det fortfarande är problematiskt om en vecka ska jag söka hjälp igen. Men de borde lösa sig!!

att leva med ångest


Vad jag upplever som jobbigast är att jag inte vågar bestämma saker i förväg. Det är som en ond cirkel. Jag struntar i att göra planer för helgen för jag är så rädd jag ska ångra mig och såra någon så istället ligger jag där, hela lördagen, i min säng. Och det är då tankarna startar. Jag börjar reflektera. Det är då det går snett. Därför är lov lite av ett hat-älsk ämne. För jag har ingen press på mig alls att göra saker, vilket är skönt. Men jag väljer att spendera majoriteten av tiden ensam i min säng, och det farligaste för mig är att vara själv. 

i fredags levde jag
beautiful december
fridaythoughts
världens bästa


Fina människor som gör mig så glad.

22:39


"Mitt liv är bra. Jag älskar, är älskad. Ingenting är egentligen fel. Men det vackra drunknar i min otillräcklighet, min smuts, mitt blod. Och jag kan inte se, det som är vackert."