let me love you ♥

Random relativt gamla egobilder bara för jag vet att ni älskar't.
Okej, bara för att förbereda er så blir detta ett sådant tråkigt vardags-inlägg. Så ni som inte gillar kan titta bort eller stänga ner fliken. Idag kom jag hem från skolan och var riktigt åksjuk och trött, jävla måndagar. Imorgon och på onsdag vet jag inte vad jag ska göra, kanske vara med mina vänner eller bara ta det lugnt. För att resten av veckan blir en jävla röra.
Torsdag: Skola, hem snabbt. Halv 6 är det rep till Santa and the Scientist till 8. Får sticka tidigare för att hinna till Emporia och repa från 20:15 - 23. Kommer inte vara i säng tidigare än 12.
Fredag: Skola, hem väldigt snabbt och packa ner scenkläder, plattång, smink osv. Missar 2 dansträningar för har föreställning - Santa and the Scientist klockan halv 8. Kommer vara kvar där ett tag, är hemma sent.
Lördag: Duscha (om jag inte gjort det tidigare), packa ner allt. Föreställning (Santa and the Scientist) klockan 5. Klockan 8 har jag genrep på Emporia. Får gå in på Emporia med massa svart smink och helt svettig som ett annat freak. Ska vara psykat barn, någons mardröm på Santa and the Scientist. Så ni kan själv tänka hur mitt smink kommer se ut. Folk kommer tro att jag tror att Halloween är nu eller något.
Söndag: Ta det lugnt på morgonen, in till Emporia och ha föreställning vid 5.
Någon som missat att jag verkligen älskar att dansa och att det är mitt liv?

summermemories of 2011


Eftersom jag gjort två inlägg om sommarminnen från 2012, så varför inte göra från underbara 2011? Det är i alla fall ett år jag inte kommer glömma. Bryta benet första dagen på sommarlovet, operation. Gips i 6 veckor och skena 3 veckor. Kunde unna mig med att lära mig gå en vecka så var redo för skolan dagen vi började. Skitkul, verkligen skitkul. Värsta sommaren jag varit med om.

summermemories #2


tidsinställt

Jag är inte hemma nu men eftersom jag vet hur mycket ni älskar egobilder på mig så publiceras ett tidsinställt inlägg som jag skrev 11/11. Titta på bilden i mitten, jag ler med tänder. Wow. Trodde inte ens att jag kunde det. Men mina hamsterkinder bara dyker upp då. Och mina otroligt fula tänder. Whatever. Var glad och le. 

jag kan städa, om jag vill

Före:Efter:
Bilder från när jag städade för typ 2 veckor sedan. Jag är duktig på att städa, men bara om jag vill.

en gång i tiden hade jag en blogg..

Okej, låt oss tala sanning nu. Jag har faktiskt glömt att jag har en blogg, roligt nog. Har haft mycket roligare utan att sitta vid datorn hela tiden om jag ska vara ärlig.

    
 
Idag hade jag tråkigt på morgonen så jag tittade igenom lite gamla bilder som jag har på datorn, hittade bland annat dessa som min vän Molina har fotograferat. Antog att dom var nog 1,5 år gamla. Men hah, så fel. Dessa bilder är fotograferade i april, alltså bara 7 månader gamla om jag nu räknat rätt. Det förvånar mig sjukt. Där hade jag lugg, rödbrunt hår och jag ser mycket yngre ut. Folk som träffar mig dagligen och läser min blogg, kommer nog själva bli förvånade. Så med detta inlägget vill jag säga för 7 månader sedan såg jag otroligt liten ut.

här står jag fint i blommorna


Jag förstår inte. Jag förstår inte hur denna bilden kan se så avslappnad ut. Ni skulle bara veta vilket problem vi hade, jag trillade nästan in i rabatten hela tiden för marken var så himla ostabil och mina fina skor med klackar sammarbetade ju inte direkt. Solen var direkt i mina ögon och det blåste som fan. Men är man kunglig så är man. Ha en trevlig söndag folks, och hoppas ni lider över att det är skola imorgon och lovet är över okok.

troublemaker