Lillebror är hemma

Världens sötaste vovve. Älskar honom redan. ♥
 

osminkad

Gjorde detta tidsinställda inatt för något skulle komma upp på bloggen iaf. Blev en osminkad enorm egobild från några dagra sen, wiho. Hahah, förlåt för jag krossade er skärm.
 

ponnyhesten

Kamera: Canon EOS 1100D || Objektiv: Canon EF-S 55-250/4-5.6 IS II

Inte gjort något idag heller förutom att fotografera små hästar och gått på min brors föreställning. Dryga dagar alltså. Bilderna blev inte ens bra. Sämsta vädert så de blev lite sönderredigerade. Oops.
Men borde väll sova nu, klockan är kvart över 12 och jag ska upp 7 imorgonbitti och jobba. Måste duscha nu också. Fuck. Sen tar min bror studenten imorgon [idag] också, så kommer inte kunna blogga.
Förlåt för bloggen är tråkig, puss!
 

Bal 2013 - bildbomb

Kamera: Canon EOS 1100D || Objektiv: Canon EF-S 55-250/4-5.6 IS II

Bilder från förra måndagen när min bror Jack gick på bal, snygga hela högen!
 
 

lillebror!

Lördagen den 22a juni kommer han hem till oss, finaste Lillebror. Egentligen var det inte menat att vi skulle ha hund, eftersom mamma ville dela hunden med Stefan [hennes pojkvän] så vi kunde skicka dit honom några dagar varannan vecka. Men såklart när både jag och mamma är jättesugna på ny vovve så vill Stefan inte. Men i sista sekund ringer han och ändrar sig. Så igår, blev det bestämt.
Lillebror [som han ska döpas till] är en italienare, eftersom rasen är Bracco Italiano. Ska bli kul att ha ny ras. Hela mitt liv har vi bara haft Dogue De Bordeaux'er, om man räknar bort från min brors lilla mops-chihuahua.
Bracco Italiano är en stående fågelhund, om ni inte vet vad det är får ni googla det. Hihi. Men vi ska inte jaga med honom, mamma är lite inne på att spåra med honom och ställa ut honom om han blir fin. Jag ska träna lite agility med honom har jag tänkt, jag ska även gå kurser med honom.
Eftersom Lillebror kommer bo hos oss hela sommaren när han är liten valpis och mamma jobbar så får jag uppfostra honom. Det är första hunden jag uppfostrar, och det är lite pirrigt. Ska göra honom rumsren, lära honom gå i koppel och socialträna honom. 
Kommer säkert gå superbra. Stackars Alexander som aldrig får vara hemma, så fort vi ska träffas måste han åka hit till mig. Mohahaha.
Men jag längtar så, efter sötaste Lillebror. Om någon av mina vänner läser detta får ni gärna smsa eller skriva på facebook om ni vill åka till mig och gosa med honom, när vi fått honom. Bara nyttigt för honom att umgås med nya människor! Puss.
 

5-årskalas bildbomb

Kamera: Canon EOS 1100D || Objektiv: Canon EF-S 55-250/4-5.6 IS II

Detta beskriver väll min dag ganska väl. Stack inom Eslöv vid halv 1 tiden för att handla presenter, innan vi åkte vidare med slutdestination Blentarp. Härligt väder och busiga pojkar, underbar dag helt enkelt.
Tog massa bilder på sötnosarna, detta är bara en liten del av dom. Tänkte först inte ha så många bilder, men när jag väl hade valt en hel del märkte jag att jag bara hade kommit halvvägs genom alla bilder. Så det blev ganska många ändå.
Hade motljusskyddet på, blev mer använt som vattenskydd för allt vatten som stänktes när dom lekte.
Jag fick för mig att ladda en vattenkakon och leka att jag skulle blöta ner dom, vilket jag INTE skulle gjort. Då bara springer en av busungarna fram och blöter ner HELA MIG. Sen fortsatte det tills jag gav upp, helt meningslöst. Det var tydligen alla mot mig, fan också.
 
Kan också tipsa alla att om en mygga sitter på din vägg, och du ser att den är väldigt tjock och antagligen har sugit blod.. MOSA INTE DEN.
Själv satt det en just sådan på min vägg och jag smashar den med min flugsmälla, fick en regäl blodfläck på väggen som jag sen försökte torka bort med våtservetter. Slutade med att den vita färgen på väggen istället lossnade. Det är något grovt fel på mig.
Nu ska jag duscha sen sova, (känns som jag alltid slutar såhär i mina blogginlägg, är nog mest för att jag har samma rutiner var kväll/natt) är riktigt trött från varit ute och sprungit runt hela dagen. Imorgon kommer min älskade pojkvän, längtar. Saknar honom ♥
Puss!

Julius dop

Kamera: Canon EOS 1100D || Objektiv: Canon EF-S 55-250/4-5.6 IS II

kossan mu

Tjenixen! Bilder från i lördags, i Kivik på dop. Utanför den vackra kyrkan fanns det en enorm hage med massa kossor, helt bedårande. Var tvungen att stanna och fotografera.
How's life then? Jodå, sommarlov sedan igår vilket betyder IM FUCKING FREE BITCHES WIHOHOHO. Calm your little titties. I'm just joking. 
Eller asså jag är seriös med att jag har sommarlov, och det är skönt som fan. Kan göra dagliga inlägg nu och så, fett chill att vara helt fri. Inga läxor, ingen skola, inga läggningstider (badass I know) osv. Åh, det är så överperfekt.
 
What else? Planer typ. Har i princiiiip inga. Imorgon ska jag och Alexander sticka och bada, vilket jag inte gjort på något som känns som evigheter. Hittade 3 bikinis som min kinda moster köpte innan hon gjorde bröstförstoring. Köpta i New York när hon bodde där, fancy shit.
Faktiskt snygga hela högen! Men det ska bli 23 grader med nästan ingen vind alls imorgon, like it like it.
Har lite studenter att gå på, sen min brors student också. Har ett dansläger om två veckor som jag ska passa småttingar på. Japp, that's pretty much it.
Nu blir det att göra lite tidsinställda inlägg, sen checka Criminal minds (om jag inte skiter ner mig vill säga), duscha och sen sova.
XOXO, gossip cow.