Mobilinlägg

Förlåt för jag inte har uppdaterat alls. Men har antingen inte haft något att skriva om eller så har jag haft fullt upp. Ond cirkel känner jag.
Vad händer nu? Jag chillar bara i min säng med min nya favoritlåt Let Her Go - Passenger. Den är så otroligt fin och han har minst sagt annorlunda röst.
Imorgon vid 10 ger jag, mamma och min bästavän Zara iväg mot Höllviken. Har lite planer. Vi ska kolla på bio, shoppa på emporia och ha feeetaste photoshooten på stranden. Fyfan vad jag är taggad! Längtar så.
Så snart ska jag väll packa, duscha och sen krypa ner i sängen. Ska bli så skönt att släppa allt för två dagar. Bara vara med min fina vän, ta det lugnt och ibte behöva tänka på något. Bara leva för stunden.
Har hänt så mycket, massa bråk. Välkommen till tonåren känner jag lite. Och jag är fortfarande inte tonåring. Hahah. Det är så pinsamt.
Annars då? Jo jag kan bara ha raggsockar på en av mina fötter för jag har köttat ena tån. Mums.
Väntar förväntansfullt på den nya designen som ska komma in om ett tag. Blir verkligen nya tag. Har kikat in på olika bloggar och fått sådan fotolust som bara ska rusa av mig på min och Zaras fotografering. Längtar! Blir lite fina iPhone bilder med iPhonekvalitet som suger. Menmen. Något iallafall. Vi hörs!


update

Har varit så upptagen nu i hela December att jag inte har haft uppe kamerna alls. Nästan. Och nu äntligen när allt nyår- och jultrams är över så har snön smält bort och det är höstväder? Dafuq? Jag är lite förvirrad här borta. Idag var det nog idealet av hur den tråkigaste dagen är. Vaknade tidigt, eller tidigt för att vara mig på ett lov - tio över tio. Det regnade, var mulet och blåste hela dagen. Mamma är i skolan så jag gick bara ner och gjorde ingenting, som hela dagen. Mellan mina random pianoträningar försökte jag desperat att få tag i någon att titta bio med eller vara med, men icke sa nicke. Ingen kunde. Jag fick dock min lön från Emporia, som jag blev glad över. Tills jag insåg att jag inte skulle få dom pengarna för det blev ett misstag, mamma har ju betalat mina resor och vi ska tydligen inte få mer pengar. Blev halvt deprimerad, så nu kan jag inte köpa ny telefon. Iiiiih. Jag startade upp min dator och checkade in lite bloggar. Kom på att jag var med hos en fotobloggares största tävling från julafton - om en bloggdesign. Utan något hopp alls (eftersom jag aldrig har turen med mig) kikade jag in på bloggen när jag läste detta:
 
Förstår ni ens mitt glädjeryck? Jag klickade på "Nikki" för att se om det verkligen var jag och min blogg kom upp. Jag skrek. Har alltså följt Rebeckasfoto i två år, om inte mer. Har följt hennes fotoutveckling och alltid beundrat hennes bloggdesigner och fotografin. Och nu ska jag få en bloggdesign - gratis som är värd 400 kr? Detta känns så sjukt. Tackar dig ännu en gång, fina Rebecka. Hela hennes julkalender har varit riktigt generös. Så nu är det bara en tidsfråga innan en ny, supersnygg bloggdesign sätts in!
Här får ni en julig-bild sådär lagom några veckor senare.