vovven

Canon EOS 1100D.

Visar er lite bilder på min hund nu, mest för visandets skull. Vill påpeka om ni undrar varför jag inte har vattenstämplar [alltså copyright och att de är jag som är fotografen] är de för att jag litar på er, och för att jag helt enkelt inte orkar ;)
Men glöm inte att de är mina bilder, håll tassarna borta!
Inte dom bästa bilderna jag har, men orkade inte leta fram några fler då klockan är mycket och dels för att jag ville bara visa henne, min fina <3

statistiken går upp!

Har inte viljat kolla på statisken än, för jag vill inte påminnas om att jag inte har många besökare. Jag kollade precis och gissa vad? Har cirka 10 unika per dag! Nu kan ni tänka 'men gud, de är ju jättelite?' tänk då på att bloggen har varit aktiv i 5 dagar. Ganska sjukt huh? Älskar verkligen att ha en fotoblogg, ångrar ingenting!

cold

Canon EOS 1100D.

Fotograf: Molina Andersson
Modell: Jag, haha.
Redigerare: Jag.

förlåt för dissen...

Uppdaterade inte bloggen igår så jag dissade er lite, haha.
Men jag hade verkligen fullt upp! Först efter skolan stack jag och min vän Natalie till badet i Eslöv - äventyrsbadet. Vi hade riktigt roligt och massa skratt och rivsår blev det! Mamma hämtade oss vid 6 och sen åkte jag hem helt slut. Till mat blev de tacotallrik <33333
Alltså tacochips med ost och köttfärs som man värmer i micron!
Därefter började snacka lite smått på mobilen med en killpolare  som jag inte träffat på evigheter. Vi stack ut, chillade och hade de gött.. Kom in igen vid 10, var nog ute i byn i 2 timmar. Sen så blev de sofftid, och tittade på en riktigt bra - och konstig - skräckfilm. Sen så gick jag nog och la mig vid halv 1 skulle jag tro.
Idag väcktes jag tjugo över 7, DE ÄR TIDIGARE ÄN VAD JAG GÅR UPP NÄR JAG SKA TILL SKOLAN!
Men mamma och min bror Jack skulle och skriva Högskoleprovet så dom dumpade mig hos mormor och ja, här är jag! Om cirka en halvtimme ska jag dra till dansen och träna först med mina små pinglor Moa, Alexander och Niklas. Jag och Moa bestämde att bara vi två skulle träffas en halvtimme tidigare så vi kunde ha lite girl time ;)
Haha fast ne... Vi ska faktiskt bara träna extra på dansen. En halvtimme senare kommer Alle och Niklas. Sen efter den träningen så ska vi träna en annan klass, fast med typ 20 stycken istället. Sjukligt taggad! Detta blev ett superlångt inlägg och ber en gång till om förlåtelse för dissen igår.
Pussssss

skånska - de egna språket

Tänkte döpa rubriken till svitt, men ingen hade fattat... förutom skåningar förstås! För er som inte förstår är svitt på skånska och på vanlig 'superorginal' svenska - svett.

Har precis kommit hem från .. Men vafaan, skulle skriva dansen, men istället skrev jag Danmark? Sen tog jag bort de och skrev Sverige? Haha, iallfall...
Har precis kommit hem från dansen och de va typ världens jobbigaste träningspass, helt blöt var jag sen av svetten (eller svitten på skånska). Nu har jag suttit här i typ fem minuter vid datorn och hela kroppen är stel! Ska gå in i duschen en stund, för de är jag heelt klart värd. Jeffla hype dans...
Mjaaa, tror icke de va nå' mer. Jag är såå snäll så jag bjuder på en liten fin bild också, hihihi.
Puuusss sötnosar :*


who says

Canon EOS 1100D

Har ingen alls fotolust, är supertrött och dessutom är de lite småkyligt ute. Jättefint väder och klar himmel, dock är de kalla vindar. Men så snäll som jag är så bjuder jag ju på några bilder ändå, fotograferade för typ.. en vecka sedan när jag hade tråkigt vid matbordet, hihihihihihihihihi.

bakom galler


flowah-powah

Canon EOS 1100D

Eftersom de inte var fint väder idag så har jag inte varit ute och fotograferat. Men som tur är så plåtade jag massor igår.. Så här får ni 2 bilder på blommor i min trädgård :D
Ångrar verkligen inte att jag startade denna blogg, luv it.

invisible

Canon EOS 1100D

hurts

Canon EOS 1100D

Skulle ta en testbild och prova nya inställningar och motivet som var närmst var min mamma. Hon upptäcker mig och gömmer sig i sina händer och vill inte bli fotograferad, men jag fotograferar ändå och får detta resultatet! Visst tror man att hon är ledsen? Aja, gillar bilden och känslan i den!

everybody loves green

Canon EOS 1100D

Fotograferade i det fina vädert idag, lovely. Skulle egentligen fotografera B men min dumkamera hittar inte fokusen och knäpper en bild med gräset som fokus, men jag ska inte klaga! Resultatet blev bra!

inledning

Hejsan!
Nu har ni kommit till en fotoblogg som drivs av en tjej vid namn Nikki bosatt i Skåne, tror dock att alla som kollar denna bloggen redan vet det. Har innan funnits på www.estauro.tumblr.com men beslutade mig för att köra på gamla hederliga blogg.se istället! Här kommer ni få se bilder fotograferade av mig, och jag kommer uppdatera en gång per dag kan jag lova er. Jag kommer också smått skriva om mitt liv, så de blir lite både &.
Hoppas ni stannar och följer mig, puss.