True words.


Ny design

Äntligen är den nya designen & headern inne! Blev nöjd, rosa/lila fick det bli denna gången. Skulle aldrig kunna tro att jag valde dessa färger, verkligen inte min stil men kände för något varmt nu på vintern! Bara en tillfällig header, gjorde den på 2 minuter. Dock la jag ner säkert 2 timmar på att hitta rätt mått. Alltihopa la jag nog ner närmre 8 timmar på. Trött är jag nu. Men bra blev det! Min första helt egna design, lyckades tillochmed med egna ikoner. Vad tycker ni? Observera att andra inlägg kan se konstiga ut nu när det är andra mått på designen osv.
 

ny bloggdesign på g

Folket! Blir ett bildlöst inlägg för detta är en riktig snabbis. Ska gå upp 7 imorgon bitti och klockan är 20 över 12, ska dessutom duscha också. Men vill bara berätta att min första egna bloggdesign är på g upp. Är faktikskt relativt nöjd, ska bli skönt att byta till varmare färger än denna tråkiga gråa designen. Arbetar på den på min underblogg, så om ni är fiffiga nog kan ni lista ut det - det är inte så svårt faktiskt haha. Har suttit i fleeera timmar, typ 5 timmar med denna bloggdesignen och har bara kvar den "kreativa delen". Har alltså gjort allt det tråkiga, fixat länkar så allt länkas rätt. Även ändrat texten i kommentarsfälten med mera. Hoppas ni kommer gilla den, vill så gärna få klar den så fort som möjligt så ni kan få se den och ge kritik på min första helt egna bloggdesign. Kramis.

two and two-gether, forever


my kiss


reality ruined my life


breath of life


step up revolution

STEP UP REVOLUTION.
Såg innan idag den fjärde och relativt nya filmen Step Up Revolution, även kallad Step Up 4: Miami Heat och Step Up 4Ever. Som vanligt var filmen riktigt jävla grym som dom andra filmerna. Huvudrollerna är Sean (Ryan Guzman) och Emily Anderson (Kathryn McCormick). Låt oss bara ta ett moment för att smälta hur jävla sexig Mr. Guzman är och att jag är hans blivande fru. Dayum asså. Nikki Guzman. Sounds really good. Nu vet jag också att min fina vän Zara sitter och fånler för att hon är så stolt över mig och tycker det är så typical Nikki att välja just en sådan bild. Och Kathryn, jävla snygga kvinna. Hennes kropp. Herregud. Och om det är hon eller en annan person som dansar när Emily dansar: I fucking love you. Riktigt jävla begåvad. Menmen, back to da recension. Orkar inte skriva handlingen för suger på sådant utan att förklara vartenda liten detalj och förklara hela filmen så jag ger hedern till fina wikipedia som står mig varmt om hjärtat och lånar hen's fina ord:
 
Emily Anderson, dotter till en förmögen affärsman - Mr. Anderson - anländer till Miami med ambitioner om att bli en professionell dansare. Väl där blir hon förälskad i Sean, en ung man som leder en dance crew i form av en flash mob. Dance crew:n, MOB, strävar efter att vinna en tävling för en stor sponsringsmöjlighet, men snart Emilys far att utveckla MOB historiska stadsdel och fördriva tusentals människor. Emily måste gå samman med Sean och MOB för att vända sina resultat till protest, eller riskera att förlora sina drömmar att kämpa för en större sak. 
 
Så ja, där har ni handlingen. Stör mig lite på grammatiken och lite annat smått och gott i texten men eftersom jag ger all heder till wiki så kan jag inte heller redigera här och var. Men ni förstår säkert ändå. I texten nämns crewet som "MOB" men crewet heter egentligen 'Flash Mob' vilket är när man plötsligt dansar när ingen annan vet. Okej nu låter det precis som om att jag skulle gå ut och börja dansa till Gangnamn helt ensam på Stureplan men det var inte så jag menar. Kolla på filmen så förstår ni.
Negativt med filmen? Det finns ju aldrig så mycket negativt med dessa underbara dansfilmer. Men dock kan jag finna filmer lite intensiva, och "magin" som händer när dom blir kära händer lixom aldrig. Jag förstår dom ändå, dom kan ju inte göra filmer på 3 timmar bara för att jag vill att man ska känna deras kärlek.
Så! Nu var denna recension över och jag är nu officiellt klar med min första recension på denna blogg. Jag suger och hatar att recensera men gjorde det för er skull. Kram!
 

eko

saknaden av mitt mongobarn...
Nä men det var ju ett tag sedan! Nästan en hel månad sen faktiskt. Hur är det med mig? Jo det är väll bra, förutom att snart så får vi betyg och det oroar mig sjukligt mycket. Anledningen till varför jag inte uppdaterar bloggen? Det här är en fotoblogg, alltså borde jag ha fotografin i varje inlägg. Men nu när jag kommer hem från skolan är det mörkt ute och på helgerna är jag på mitt jobb hela dagarna - julshower på emporia. Varför är jag vaken nu, klockan är ju halv 12? Bussarna har inte gått/kommer inte att gå både idag (måndag) och imorgon (tisdag). Så nu sitter jag här i min säng med Molina och chillar. Borde nog sova snart. Tänkte faktiskt gå ut och fotografera idag när jag var ledig från skolan, men kunde jag? Nope. Såklart var det snöstorm. Imorgon har jag tänkt på att gå ut med Molina och fotografera i den fina snön. Men nu ska jag duscha håret och sen sova innan jag somnar sittandes med datorn. Lovar att uppdatera så fort jag bara kan!